Bestellen kan via dit bestelformulier

'Buffet- en Saladebar'

 

sotmcIn overleg met u kunnen we een op maat samengestelde saladebar verzorgen. Uitgangspunt voor deze lunch of kleinschalig diner is de smaak van de gerechten. We koken zoveel mogelijk met lokale ingrediënten en maken gebruik van producten uit de seizoenen.

De Risotto bijvoorbeeld is in de lente fris met citroen en in de herfst stevig met de volle smaak van gestoofde champignons. De Krieltjes Salsa Verde wordt samengesteld met kruiden uit eigen tuin en de diverse Pasta’s kunnen zowel met als zonder vlees geleverd worden.

De Saladebar is normaliter een samenstelling tussen warme en koude gerechten en wordt ondersteund door Focaccia met huisgemaakte Kruidenboter en een goede olijfolie. De bar kan uitgebreid worden met een zgn. ‘Salad in a Jar’, die qua smaak aangepast wordt aan de bestelde salades.

Vanaf € 10,00 p.p.

Bestellen kan via dit contact formulier.

 

 

Sap en smoothie bar

De sap- en smoothiebar is een mooie aanvulling van zowel de Saladebar als de ‘Lunch in a Box’ en bestaat uit een wisselende variëteit van sappen en huisgemaakte Smoothies. Succes én vitamines verzekerd.
Vanaf € 2,00 p.p.

 

Bestellen kan via dit contact formulier.

 

Lunch in a Box

sotm

Zoekt u een lunch die zowel origineel als praktisch is? Dan is een ‘Lunch in a Box’ wat voor u!

 

Deze samengestelde broodtrommel wordt gevuld geleverd. De stijl wordt aangepast aan uw wensen en de tijd van het jaar. Ook goed te combineren met de sap- en smoothiebar voor een goede start of doorgang van de dag.

 

Vanaf € 8,00 p.p.

 

 

Bestellen kan via dit contact formulier.