DeLuxe

Set van 6 stuks in cadeaudoos: € 12,00

Set van 12 stuks in cadeaudoos: € 20,00

2 of 4 x Fresh Lime

Het frisse van de limoen brengt de smaakpapillen tintelend tot leven en de subtiele basis draagt deze smaaksensatie met gemak. Elegant afgewerkt met zilverkleurige balletjes is deze cupcake het aanzien meer dan waard.

2 of 4 x Choco Mint

Uitermate geschikt als dessert is deze combinatie van donkere chocolade met een hint van frisse mint, maar ook op een chique gelegenheid misstaat deze cupcake niet. De topping is afgewerkt met een luxe chocolade verrassing.

2 of 4 x Spicy Apple

De cupcake-variant van onze oer-Hollandse appeltaart mag bij geen enkel feest ontbreken. De twist zit ‘m in de luchtige cupcake en de smaakvolle topping is gegarneerd met een heerlijk stukje caramelfudge. Oma zal jaloers zijn…

Bestellen kan via dit contact formulier.

 

Classic

Set van 6 stuks in cadeaudoos: € 10,00

Set van 12 stuks in cadeaudoos: € 18,00

2 of 4 x Double Vanilla

Met een vanilletopping die de smaak van de cupcake verbreedt en versterkt, is deze Double Vanille een klassieker die niet mag ontbreken bij uw feestelijke aangelegenheid. De eenvoudige vormgeving onderstreept het klassieke karakter van deze subtiele smaakexplosie.

2 of 4 x Mocha Espresso

Rijk en diep van smaak, dat is de beste omschrijving van deze cupcake. Met een topping van espressocrème en versierd met mokkabonen van pure chocolade is dit gebakje een traktatie die gezien mag worden.

2 of 4 x Double Chocolate

Chocoladecake en een sublieme chocoladetopping: rijker van smaak zijn cupcakes niet verkrijgbaar. Dubbel chocolade betekent dubbel genieten.

Bestellen kan via dit contact formulier.