De voorraadkast

Slip of the Mind is een groot voorstander van ingrediënten zonder poespas. Als de basis goed is, hoeven we echt geen rare additieven te gebruiken. Dus investeer ik in mooie producten. En dat proeft u.

Voor lokale ingrediënten heb ik een zwak. De bloem die ik gebruik, komt bijvoorbeeld van de molen “Kijk over de Dijk” in Dordrecht.

Honing komt uit de Dordtse Biesbosch. Met de aankoop van een cupcake, ondersteunt u dus de lokale kennis, werkgelegenheid en biodiversiteit (denk aan de bijenvolken die uitgezet worden en gewassen kunnen blijven bestuiven).

Kippen die een blij leven hebben gehad, leggen ook blije eieren. Misschien proeft uw mond het verschil niet, maar uw hart vast wel. En dat is een belangrijk gegeven.

De chocolade betrekken we van Callebaut. De producten van deze fameuze chocoladeproducent worden over de hele wereld uitgevoerd. Dat op zich zegt al voldoende over de kwaliteit. Daarbij komt nog het programma dat ze uitgezet hebben, om hun cacaoboeren te ondersteunen én het duurzame teeltprogramma dat ze volgen. U begrijpt: een mooi product om te gebruiken in uw cupcakes.