High Tea

Zin in een High Tea om je personeelsdag mee af te sluiten? Vier je je verjaardag lekker met de meidenmeiden? Kun je tussen de huwelijksplechtigheden door wel een kleine hap gebruiken?

De heerlijke sandwiches (foto) zijn samen met de zoetigheden een prima manier om een High Tea te voorzien van zowel zoete als hartige hapjes. En bestel meteen het theepakket mee! Zo ben je in één keer volledig voorzien en kun je ontspannen genieten van al het heerlijks.

High Tea te bestellen vanaf 12 personen || Prijzen vanaf € 9,50 p.p.

Bestellen kan via dit contactformulier.

BorrelBox Medium

Slip of the Mind verzorgt in de Drechtsteden ook Borrelhapjes, Tapas, OneBites en/of Hartige Hapjes om uw bijeenkomst, feest (hetzij verjaardag, bruiloft of jubileum) of vrijdagmiddagborrel net wat fenomenaler te maken.

Aan het einde van een lange werkdag, voorafgaand aan het diner of juist ’s avonds tijdens de borrel: deze kleine hapjes kunnen eigenlijk altijd wel.

In de BorrelBox Medium zitten 5 hapjes per persoon. De variatie tussen vlees, vis en vegetarisch maakt dat iedereen kan meegenieten. Vraag ook meteen naar het arrangement wijn & bier.

BorrelBox Medium te bestellen vanaf 12 personen || Prijzen vanaf € 9,50 p.p.

Bestellen kan via dit contactformulier.

BorrelBox Large

Je gelooft ’t niet, maar de BorrelBox is er ook voor grote eters, eeuh, feestjes. 🙂 Met 7 hapjes per persoon hoeft niemand zich zorgen te maken: er is genoeg!

Slip of the Mind is georiënteerd op de Italiaanse Keuken. Deze is fris, breed van smaak, met liefde voor ingrediënten en met respect voor het samenzijn van mensen. En daar draait het om bij eten: genieten van goed eten en een fijn gezelschap.

Informeer meteen naar het totaalarrangement! Dan is ook de Borrel meteen geregeld.

BorrelBox Large te bestellen vanaf 12 personen || Prijzen vanaf € 12,50 p.p.

Bestellen kan via dit contactformulier.

Pick 'n Mix

Een eigen pakket samenstellen kan ook. Van canapé tot pastei, van wrap tot sandwich, van borrelbal tot bitezise broodje hamburger: er is een rijke keuze.

Vraag via het contactformulier om de opties.