En dit ben ik dus...

Jij daar! Welkom op deze pagina! Foto is genomen vanuit mijn postzegelkleine home office.

Dit is ons kerngezin. Samen met onze bio-kids vangen we ook pleegkinderen op (niet op de foto).

Ik mag graag een stuk wandelen om me te ontspannen. voor mij de ideale manier om te introverten.

Mini Bio

Voor alle mensen die het fijn vinden om een gezicht achter deze website te zien: dit ben ik. (Het zoeken naar selfies was nog wel een uitdaging, want ik focus me liever op eten.)

Mijn naam is Maaike Bodewitz. In het dagelijks leven ben ik in eerste instantie moeder en pleegmoeder. Daarnaast houd ik me bezig met bloggen over duurzaamheid en bewustwording op het door mij opgezette platform SIStainable.

Ik realiseerde me vrij vroeg in het leven dat een mens echt iedere dag moet eten. Jaja, ik was wijs voor mijn jaren, wat een inzicht. En met dat in het achterhoofd nam ik me voor dat ik daar een feestje van wou maken: daar ga ik uithalen wat erin zit.

Dus startte ik met het bakken van cupcakes en fondanttaarten voor familie en intimi. En toen ik de vraag kreeg om een diner te verzorgen zei ik gelijk Pippi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan. En dat pakte zeer goed uit.

Inmiddels ben ik jaren verder, heb ik veel geleerd en een heel fijne klantenkring opgebouwd. Op deze manier kan ik met mijn kennis en kunde mensen blij maken en tegelijkertijd als (pleeg)moeder bij mijn gezin zijn.

Win-win.