SweetBox

Zin in een High Tea om je personeelsdag mee af te sluiten? Vier je je verjaardag lekker met de meidenmeiden? Kun je tussen de huwelijksplechtigheden door wel een kleine hap gebruiken? Bestel dan een SweetBox met een keur aan heerlijkheden!

Samen met bijvoorbeeld deze heerlijke sandwiches zijn deze hapjes een prima manier om een High Tea te organiseren. Bestel meteen het theepakket mee! Zo ben je in één keer volledig voorzien en kun je ontspannen genieten van al het heerlijks. De SweetBox is er in verschillende groottes, dus je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt!

SweetBox Small (3 sweets) vanaf € 9,00 ||SweetBox Medium (5 sweets) vanaf € 14,00 || SweetBox Large (7 sweets) vanaf € 17,50

Alle boxen zijn te bestellen vanaf 12 personen via dit contactformulier.

Cupcakes DeLuxe

Slip of the Mind is begonnen met cupcakes en die vinden nog steeds gretig aftrek. Logisch ook, want deze mini-gebakjes kunnen bij elke gelegenheid geserveerd worden!

Onderstaande variaties zijn standaard te bestellen.

Double Vanilla || Met een vanilletopping die de smaak van de cupcake verbreedt en versterkt, is deze Double Vanille een klassieker die niet mag ontbreken bij uw feestelijke aangelegenheid. Mocha Espresso || Met een topping van espressocrème en versierd met mokkabonen van pure chocolade is dit gebakje een traktatie die gezien mag worden. Double Chocolate || Chocoladecake en een sublieme chocoladetopping: rijker van smaak zijn cupcakes niet verkrijgbaar.

Set van 12 stuks in cadeaudoos: € 24,00

Set van 12 stuks in cadeaudoos, mix naar keuze: €27,50

Bestellen kan via dit contactformulier.

Pick 'n Mix Sweets

De geheime liefde van Slip of the Mind is de chocoladesectie. Variërend van een zijdeachtige truffeltaart tot op de tong wegsmeltende brownies: wie houdt daar nou niet van?

Toch zijn er ook vele andere keuzes. Denk bijvoorbeeld eens aan oma’s boterkoek, frisse lemonbars of homemade fudge. Ook de klassieke scones of de op je tong wegsmeltende meringue staan regelmatig op de kaart.

Vraag via het contactformulier om de opties.

Fondanttaarten

Yup. Dat is de topper van een
echte, eetbare taart.

LET OP!

Vanwege de volle werkagenda zijn deze taarten voorlopig niet meer te bestellen.

Op verzoek maak ik taarten op maat. Uitgangspunt is de wens van de klant die ik naar eigen inzicht omzet naar een eetbaar kunstwerk.

Deze taarten kunnen in een thema en/of kleurenschema naar wens geleverd worden en zijn bestelbaar vanaf 12 personen. Een bijpassende SmashCake kan uiteraard wel altijd mee besteld worden. Op Facebook en Instagram staan enkele voorbeelden.

Prijsindicatie: vanaf €3,50 p.p.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.